28-річний воїн з Самбірщини загинув на фронті

28-річний воїн з Самбірщини загинув на фронті

Василь Соханчак з 2014-го року воював проти російських окупантів і кілька разів був за крок від загибелі. З кількома побратимами він підірвався на ворожому фугасі.

Василь Соханчак з села Корналовичі Самбірського району Львівщини загинув на Сході України. Полеглому герою лише 2,5 місяці тому виповнилось 28 років.

Як інформує Lviv.Media, про це повідомила газета "Голос Самбірщини".

Відомо, що Василь вступив до лав ЗСУ з початком російсько-української війни у 2014-у році, і тоді ж відбув свою першу ротацію на фронті. Потім майже весь 2020-й рік чоловік провів у зоні бойових дій. З початком повномасштабного російського вторгнення доєднався до одного з найкращих з'єднань ЗСУ - львівської 80-ї окремої десантно-штурмової бригади.

Разом з кількома побратимами, Василь Соханчак підірвався на ворожому фугасі. У полеглого воїна залишилась батьки та молодший на 2 роки брат. За попередніми даними, тіло загиблого захисника мають привезти до рідного села сьогодні, 13 червня.

Щирі співчуття і слова підтримки батькам та великій родині загиблого.

Нагадаємо, як повідомляло Lviv.Media, У ніч із 10 на 11 червня в бою на Миколаївщині загинув 21-річний  Роман Желізник зі Сколівського району Львівської області.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності