28-річного захисника поховали на Радехівщині

28-річного захисника поховали на Радехівщині

Володимир Дмитраш загинув від рук російських загарбників, боронячи Україну на фронті.

Сьогодні, 11 червня, у Радехівській громаді провели в останню путь полеглого українського воїна. 28-річний Володимир Дмитраш загинув на фронті від рук російських окупантів. Громада зустріла кортеж з тілом захисника на колінах.

Як інформує Lviv.Media, про це повідомила Радехівська міська рада.

Відомо, що Володимир Дмитраш був родом з села Новий Витків, яке розташоване за 11 кілометрів від Радехова та входить до міської територіальної громади. Під час прибуття кортежу з труною полеглого героя мешканці Радехова створили живий коридор від  стели Небесної Сотні та вздовж вулиці Стоянівської до статуї Ісуса Христа. відаючи останню шану земляку.

Останній спочинок Володимир Дмитраш знайшов у рідному селі, одному з найбільших на території колишнього Радехівського району. Світла пам'ять полеглому воїну та щирі співчуття родині.

Зауважимо, що з початком повномасштабного російського вторгнення чимало мешканців Радехівщини, як й інших районів Львівщини та всієї України, стали до лав Сил Оборони України. І на жаль, загибель Володимира Дмитраша не перша сумна звістка з фронту, яка приходить до цього краю. Лише нещодавно Радехівщина попрощалась з вдома загиблими захисниками.

7 червня громада Радехова провела в останню путь Юрія Ліпкевича з села Хмільно, у якого залишилась дружина та двоє дітей. 31 травня стало відомо, що на війні з російськими окупантами загинув директор Радехівської дитячо-юнацької спортивної школи Андрій Наконечний, у жалобі за яким перебуває дружина з двома маленькими дітьми.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності