У Червонограді поховають двох полеглих воїнів

У Червонограді поховають двох полеглих воїнів

У шахтарській столиці Заходу України проведуть в останню путь українських захисників Андрія Коженевського та Василя Фігаса

Завтра, 11 червня, у місті Червоноград на Львівщині поховають одразу двох полеглих захисників України. Громада шахтарської столиці Заходу України в жалобі за загиблими воїнами.

Як інформує Lviv.Media, про це повідомили у Червоноградській міській раді.

Відомо, що об 11:00 відбудеться чин похорону Василя Фігаса, який загинув від кулі ворожого снайпера 6 червня. Воїн захищав Україну з 2015-го року, б'ючись проти російський найманців на Сході України.

О 14:00 в місті Соснівка, яке є частиною Червоноградської громади, в останній шлях проведуть Андрія Коженевського, який не дожив менш як місяць до свого 41-го дня народження. Похорон відбудеться у церкві святих Петра і Павла УГКЦ, що на вулиці Львівській біля міського парку.

Світла пам'ять полеглим воїнам. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати.

Нагадаємо, як повідомляло Lviv.Media, у суботу, 11 червня, львівʼяни проведуть в останню дорогу Героя Руслана Скальського. Захисник України загинув внаслідок ворожого артилерійського обстрілу поблизу населеного пункту Велике Артакове Миколаївської області.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності