На Львівщині взяли на хабарі керівника військового лісництва

На Львівщині взяли на хабарі керівника військового лісництва

17 тис. грн вимагав керівник військового лісництва на Львівщині за надання можливості приватній особі безперешкодно закуповувати деревину поза межами аукціонних торгів. Є інформація, що хабарі посадовець брав регулярно. Тепер за це може сісти до в’язниці на 10 років.

"Директор військового лісництва на Львівщині налагодив схему отримання грошової винагороди за надання можливості приватній особі безперешкодно закуповувати деревину поза межами аукціонних торгів", - кажуть у Спеціалізованій прокуратурі у військовій і оборонній сфері Західного регіону.

Прокурори встановили, що закупівля природних товарів здійснювалась за заниженими цінами, без відповідних дозвільних документів та офіційної проплати, а сама лісопродукція використовувалась покупцем на власні потреби.

"У вівторок, 7 червня, посадовець отримав 9,5 тис грн, а напередодні – ще 7,5 тис, які він поклав до власної кишені", - додають у Спеціалізованій прокуратурі.

Наразі правоохоронці вирішують питання про повідомлення зловмиснику про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

За вчинене чоловікові загрожує від 5 до 10 років ув’язнення з трирічним позбавленням обіймати певні посади та займатись певною діяльністю, а ще з конфіскацією майна.

 

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності