Аграрії Львівщини можуть отримати компенсацію за працевлаштування переселенців

Аграрії Львівщини можуть отримати компенсацію за працевлаштування переселенців

Компенсація витрат надається у розмірі 6500 гривень щомісяця за кожну працевлаштовану людину

Цього року аграрії України можуть отримувати компенсацію за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб. Про це повідомляє Львівська обласна військова адміністрація.

"Львівщина продовжує щоденно приймати ВПО. У цей час аграрії області шукають сезонних робочих на свої плантації. Головним завданням є поєднати ці інтереси у тісній комунікації між виробниками, центрами зайнятості та територіальними громадами, які надали прихисток ВПО", — кажуть у ЛОВА.

Там додають, що за інформацією обласного центра зайнятості, компенсація витрат надається у розмірі 6500 гривень щомісяця за кожну працевлаштовану людину, за яку роботодавцем сплачується єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, на період воєнного часу та протягом 30 календарних днів після його скасування або припинення. Водночас загальна тривалість надання компенсації витрат не може перевищувати двох місяців з дня працевлаштування ВПО.

Додамо, з детальною інформацією про порядок компенсації витрат роботодавцю на оплату праці за працевлаштування ВПО можна ознайомитись за посиланням.

Нагадаємо, у Львівській області вже 140 компаній отримають компенсацію за працевлаштування переселенців.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності