У Дрогобичі група жінок пошила понад 2 тисячі балаклав для ЗСУ

У Дрогобичі група жінок пошила понад 2 тисячі балаклав для ЗСУ

До волонтерської групи, яка шиє балаклави для захисників, приєднались як дрогобичанки, так і жінки з числа внутрішньо переміщених осіб.

До волонтерської групи, яка шиє балаклави для захисників, приєднались як дрогобичанки, так і жінки з числа внутрішньо переміщених осіб. Всього їм вдалось пошити понад 2 тисячі балаклав для бійців Сил Оборони України.

Як інформує Lviv.Media, про це повідомляє видання "Дрогобич.City".

Пошиття балаклав організував директор Навчально-наукового інституту фізики, математики, економіки та інноваційних технологій Юрій Галь. Для цього волонтери отримали майстерню кафедри професійної і технологічної освіти Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка. Окрім місцевих жінок, до виробництва приєднались українки, які виїхали з зони бойових дій та знайшли прихисток в університетському гуртожитку №3.

З поміж них жінки з Києва. Гостомеля, а також багатьох міст Луганщини та Донеччини, де йдуть активні бойові дії. Очолює процес виробництва майстриня виробничого навчання Леся Савка. Окрім балаклав, жінки пошили також і 300 футболок для захисників.

"Ось одягнемо хлопців у наші футболки, і війна закінчиться, а все буде ще кращим, ніж було", – каже говорить одна з волонтерок, Любов Тузинська, яка приїхала до Дрогобича зі зруйнованого Гостомеля.

До роботи волонтерської групи можуть долучитися всі, хто вміє і хоче працювати за швейним обладнанням

Нагадаємо, як повідомляло Lviv.Media, 3 червня 150 добровольців територіальних громад Дрогобиччини присягнули на вірність Україні та її народові

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності