Львівські прикордонники виявили чоловіка, який намагався незаконно перевезти 850 пачок сигарет

Львівські прикордонники виявили чоловіка, який намагався незаконно перевезти 850 пачок сигарет

У пункті пропуску "Рава-Руська" прикордонники виявили чоловіка, який незаконно намагався перевезти 850 пачок сигарет. Про це повідомляють у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

"Сьогодні вранці прикордонники Львівського загону зупинили для перевірки "Форд". Автівкою їхав до Польщі 41-річний українець через пункт пропуску"Рава-Руська". Під час поглибленого огляду прикордонники спільно з працівниками митниці виявили приховані тютюнові вироби", - йдеться у повідомлені.

Зазначається, що сигарети були сховані у подвійній декоративній обшивці дверей автомобіля. Усього правоохоронці дістали 850 пачок цигарок"Compliment" без марок акцизного збору України. Тютюнову контрабанду прикордонники вилучили, а сума оцінки встановлюється.

Нагадаємо, з початку року на західних кордонах затримали майже 1800 порушників. За цей час через кордон контрабандисти пробували 91 раз перевезти незаконно тютюнові вироби. Контрабандисти втратили майже 314 тисяч пачок цигарок. Левова доля, а це близько 300 тисяч пачок, вилучені поза пунктами пропуску.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності