Два органічних господарства Львівщини отримають фінансову підтримку

Два органічних господарства Львівщини отримають фінансову підтримку

За результатами голосування гранти отримають: ФГ Костіва Романа Пилиповича та ТОВ "Перший органічний розсадник", які займаються органічним рослинництвом

Два органічних господарства Львівщини стали переможцями у межах грантової програми "Підтримка органічного сектору ринку в Україні".

Про це інформує ЛОВА.

За результатами голосування гранти отримають: ФГ Костіва Романа Пилиповича та ТОВ "Перший органічний розсадник", які займаються органічним рослинництвом.

"Фермерське господарство вирощує зернові, бобові, олійні, овочеві культури та здійснює переробку: борошно, крупи, пластівці. А товариство вирощує органічні пряні трави, зелень, салати, овочі та ягоди. На сьогодні розпочали переробку на джеми, консервацію",-йдеться в повідомленні.

Програма ініційована об’єднанням "Органічна ініціатива". Максимальний розмір підтримки на першому етапі програми складатиме 70 тис. грн. Підтримка виробникам буде надана в різному обсязі.

Понад 100 господарств з різних регіонів України подали заяви на отримання гранту. При розгляді заявок пріоритет надавали мікро-, малим та середнім підприємствам, які розташовані на території Житомирської, Київської, Чернігівської, Харківської та Сумської областей, що були окуповані упродовж перших місяців війни.

Зі списком грантоотримувачів можна ознайомитись тут.

За словами президентки Львівської міської громадської організації "Екотерра" Наталії Чоловської, усі деталі підтримки обговорюватимуть окремо з кожним грантоотримувачем. Про це вони отримають відповідні листи.

Детальна інформація про грантову програму "Підтримка органічного сектору в Україні" за посиланням.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності