Львівські прикордонники затримали чоловіка, який намагався перевезти наркотики

Львівські прикордонники затримали чоловіка, який намагався перевезти наркотики

Прикордонники пункту пропуску "Краківець" затримали чоловіка, який намагався перевезти 1,4 тис. таблеток з наркотичною речовиною. Про це повідомляють у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

"У пункт пропуску "Краківець" прибув 37-річний громадянин України мікроавтобусом Мерседес. Під час бесіди з охоронцями кордону чоловік повідомив, що переміщує в Україну посилки. Враховуючи наявні ризики щодо незаконного переміщення через кордон наркотичних засобів, прикордонники спільно з працівниками митниці провели поглиблену перевірку авто", - йдеться у повідомленні.

Так, в багажному відділенні в одній із коробок, на якій не було зазначено отримувача "передачі", оглядовики виявили таблетки із вмістом наркотичних речовин.

Повідомлення за фактом незаконного переміщення вказаних препаратів через кордон скерували до Національної поліції.

Нагадаємо, у Львівській області затримали керівника одного з благодійних фондів, який налагодив схему з незаконного переправлення чоловіків за кордон. Чоловік незаконно вносив відомості про ухилянтів до електронної системи "Шлях", які нібито слідували водіями для перевезення гуманітарної допомоги.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності