Польське містечко передало гуманітарну допомогу Стрию

Польське містечко передало гуманітарну допомогу Стрию

Матраци, радіостанції, а також медикаменти, які зібрали мешканці польського міста Бохня, вже незабаром вирушать зі Стрия на передову.

Матраци, радіостанції, а також медикаменти, які зібрали мешканці невеликого польського міста Бохня, вже незабаром вирушать зі Стрия на передову.

Як інформує Lviv.Media, про це повідомила пресслужба Стрийської міської ради.

Відомо, що доставлена у Стрий гуманітарна допомога містить саме, спальні мішки, радіостанції, ліки та медично-хірургічні набори. Частина цього вантажу вирушить на фронт, а деякі речі використають для допомоги внутрішньо переселеним особам, які знайшли у Стрию прихисток від російського вторгнення.

Як зауважують у міській раді, в громаді роблять все можливе, аби залучати додаткові об'єми гуманітарної допомоги, і працюють одночасно по різних напрямках. Прикметно, що місто Бохня, мешканці якого організували цей вантаж, не є містом-побратимом Стрия та не має з ним офіційних партнерських стосунків. Водночас це не завадило мешканцям міста з населенням у 28 тисяч людей, розташовного у Малопольському воєводстві Польщі, зібрати допомог українцям.

Як наголошують у Стрийській міській раді, це є черговим свідченням дружби між польським та українським народами.

Нагадаємо, учора на фронт вирушила партія гуманітарної допомоги українським захисникам, яку зібрала громада міста Яворів на Львівщині.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності