У Дрогобичі ветерани ЗСУ провели футбольний турнір

У Дрогобичі ветерани ЗСУ провели футбольний турнір

Однією з команд була збірна ЗСУ з символічною назвою "Чорнобаївка".

29 травня у місті Дрогобич на Львівщині відбувся благодійний футбольний турнір серед ветеранів Збройних Сил України. Під час змагання збирали кошти на лікування пораненого бійця, дрогобичанина Руслана Сенюха.

Про це повідомила пресслужба Дрогобицької міської ради.

Змагання з символічною назвою "Україна понад усе" відбулись на штучному футбольному полі Дрогобицької ДЮСШ ім. І.Боберського. Участь у турнірі, організованому Дрогобицькою міськрадою  взяли чотири команди: ФК «Галичина» з Дрогобича, ФК «Карпати» (Львів), ФК «Скала» з міста Стрий та Збірна Збройних Сил України під символічною назвою «Чорнобаївка». 

На відкритті змагань з поміж інших була й Леся Сенюх, дружина пораненого українського захисника Руслана Сенюха, задля підтримки лікування якого й було організовано турнір. В підсумку першість вибороли львівські «Карпати», тоді як стрийська «Скала», команда ЗСУ «Чорнобаївка» та ФК  «Галичина» з Дрогобича посіли відповідно друге, третє та четверте місця. Крім того, індивідуальні нагороди отримали гравці за відповідними рольовими номінаціями (кращий нападник, тощо), та найкращі гравці команд.

Зауважимо, що приз глядацьких симпатій за волю до перемоги отримала Збірна ЗСУ «Чорнобаївка».

Нагадаємо, як повідомляло Lviv.Media, у Дрогобицькому районі пасажири пільгових категорій зможуть і надалі їздити в транспорті безплатно. За них перевізникам платитимуть із казни обласного бюджету.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності