Через конфлікт між двома переселенцями у школі в Новояворівську загинув чоловік

Через конфлікт між двома переселенцями у школі в Новояворівську загинув чоловік

Мешканця Луганської області, який через війну тимчасово переїхав на Львівщину та мешкав у Новояворівській школі №1 – взяли під варту без права внесення застави. Чоловіка звинувачують у нанесені умисних тілесних ушкодженнь ще одному переселенцю, від яких той помер.

Про це повідомляє Львівський апеляційний суд.

Відомо, що трагедія сталась ще 7 травня, близько 21:10. Між підозрюваним та потерпілим виник конфлікт. Чоловіки спочатку побилися в коридорі навчального закладу. А потім все продовжилось на вулиці.

"Під час словесного конфлікту, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин з потерпілим, підозрюваний наніс йому один удар кулаком правої руки в ділянку шиї. Потерпілий втратив рівновагу та обличчям впав на бетонну підлогу. Опісля, підозрюваний схопив потерпілого за його ліву руку та потягнув на сходову ділянку подвір`я школи. У результаті чого останній впав на ліву сторону обличчя до бетонного покриття сходів та отримав закриту черепно-мозкову травму та інші тяжкі тілесні ушкодження. Вони й спричинили згодом смерть потерпілого", - йдеться у матеріалах справи.

Луганчанина підозрюють у вчиненні "Умисного тяжкого тілесного ушкодження". За скоєне чоловік може сісти до в'язниці на 10 років.

Оскільки правопорушення належить до тяжких злочинів, а підозрюваний раніше вже 5 разів відбував покарання у тюрмі, йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, без визначення розміру застави.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності