У Новому Роздолі під час тенісного турніру збирали гроші для ЗСУ

У Новому Роздолі під час тенісного турніру збирали гроші для ЗСУ

Подію організувало управління культури й спорту Новороздільської міської ради

У Новому Роздолі на Львівщині напередодні відзначення 69-річниці з дня створення міста відбувся благодійний турнір з тенісу. Під час невеликої, проте вкрай емоційної спортивної події збирали зокрема й кошти для українських захисників.

Подію організувало управління культури й спорту Новороздільської міської ради, яке повідомило про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

"В результаті спортивного заходу було зібрано 910 грн, які будуть передані для купівлі спецавто та спорядження 103-ій окремій бригаді сил територіальної оборони ЗСУ", - зазначають там. 

Зауважимо, хоч сама по собі сума є невеликою, вона доповнює ту низку заходів, яку щодня організовують для допомоги українським захисникам на Львівщині. Для прикладу, можна згадати лише кілька останніх подій, про які писав Lviv.Media.

Так, у місті Миколаєві на Львівщині пластуни зібрали 60 тисяч грн на спорядження воїнам, організувавши розпродає печива власної випічки. А ще в березні у Львові проходила успішна акція “Придбай квіти – підтримай захисників!", де в середмісті столиці Галичини діти продавали букети, збираючи кошти для ЗСУ.

Соєю чергоюв історико-краєзнавчому музеї Самбора діти молодшого шкільного віку виготовляли обереги у кишеню для військових, які боронять країну на передовій. А у Дрогобичі активісти Дитячого парламенту організували перегляди зоряного неба, під час якого зібрали понад 10 тис грн на допомогу захисникам України.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності