У школах Львівщини можуть бути проблеми з місцями

У школах Львівщини можуть бути проблеми з місцями

Особливо це стосується Львова, тому що у місті й так переповнені класи

У школах Львівщини можуть бути проблеми з місцями. Особливо це стосується Львова, тому що у місті й так переповнені класи. Про це директор Департаменту освіти й науки Львівської обласної військової адміністрації Олег Паска розповів у інтерв'ю Lviv.Media.

"Особливо це стосується Львова, тому що у місті й так переповнені класи, а ще буде додаткове навантаження, бо багато внутрішньо переміщених дітей живе якраз у місті й захоче тут вчитися. Кожній школі доведеться розв’язувати це питання самостійно, можливо організовувати навчання у дві зміни або шукати інші варіанти", — пояснив Олег Паска.

Він додав, що крім цього, зараз готують зміни до закону, які передбачають зняття верхньої заповненості класу. Тобто, якщо у наразі є 30 дітей, то це будуть ще більші класи.

Нагадаємо, у закладах освіти Львівщини загалом навчаються близько 37 тисяч внутрішньо переміщених осіб, із яких 24 тисячі 900 — учні закладів загальної середньої освіти. Більше про ситуацію в освіті у Львівській області читайте за посиланням.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності