Громади Львівщини продовжують надсилати допомогу на фронт (фото)

Громади Львівщини продовжують надсилати допомогу на фронт (фото)

Громади багатьом міст Львівщини продовжують централізовано надсилати допомогу військовим частинам, які боронять Україну безпосередньо в зоні бойових дій.

Громади багатьом міст Львівщини продовжують централізовано надсилати допомогу військовим частинам, які боронять Україну безпосередньо в зоні бойових дій. Перш за все йдеться про медикаменти для збереження здоров'я наших воїнів.

Зокрема, про черговий вантаж на фронт, організований у співпраці з фондом "Берегиня" повідомили у Бродівській міській раді.

Громада Бродів завантажила чергову партію автоаптечок для формування індивідуальних військових аптечок, адже критично необхідними для збереження життя поранених є саме препарати для надання першої медичної допомоги. 

"Сьогодні знову сформували посилки з медикаментами. Лікарський вантаж передаємо військовослужбовцям, які тримають оборону територій, що потерпають від нещадних обстрілів російських окупантів", - повідомляють у Бродівській міській раді. 

Також реанімаційні набори для захисників надіслала Яворівська міська рада. Перш за все мова про медичні вантажі для 63-ї окремої механізованої бригади, до позицій якої на передовій минулого тижня вирушили медики з Яворова.

"Яворівська міська рада за підтримки місцевих мешканців зібрала й передала їм реанімаційні набори, медикаменти і турнікети. Окрім ліків, захисникам із 63-ї бригади вдалося передати двигунне мастило та питну воду", - повідомляють в органі місцевого самоврядування.

Наразі найкритичнішим є запит бійців 63-ї бригади на питну воду, відтак громада Яворова вже готує новий вантаж.

Нагадаємо, як повідомляв Lviv.Media, за минулий тиждень  Львівська область забезпечила перевезення автомобільним транспортом понад 660 тонн гуманітарного вантажу.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності