На Марсовому полі та Личаківському кладовищі вшанували пам'ять загиблих за Україну героїв

На Марсовому полі та Личаківському кладовищі вшанували пам'ять загиблих за Україну героїв

Сьогодні, 22 травня, у День Героїв, Львівщина вшановує пам'ять всіх українців, що віддали життя у боротьбі за свободу та незалежність України.

Пам’ять загиблих вшанували покладанням квітів до могил військових на Марсовому полі та на полях № 67 і № 76 на Личаківському кладовищі у Львові.

Учасники заходу долучилися до спільної поминальної молитви та покладання квітів.

Фото: Львівська ОВА

"Кожен хто боронить нашу неньку на своєму фронті для нас є Героєм. Це  Герої, які протягом не одного століття захищали свою землю: козаків, Українських січових стрільців, вояків армії УНР, УГА та УПА, діячів ОУН,  Герої Майдану та воїни АТО. Сьогодні маємо нових Героїв, які своїм прикладом показують як варто любити рідну землю і тримають оборону, які воюють за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності.  Запорукою існування держави, вільного життя кожного з нас є незламність наших Збройних Сил. Ми обов’язково переможемо у цій жорстокій війні, бо захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє. Слава Збройним Силам України!Слава Україні! Героям Слава", - сказав голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Нагадаємо, у бою за Україну загинув львів’янин та вихованець львівських “Карпат” Олег Мазур.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності