На Яворівщині вогнеборці під час пожежі врятували життя чоловіка

На Яворівщині вогнеборці під час пожежі врятували життя чоловіка

Вогнеборці вивели чоловіка із задимленого приміщення на свіже повітря та передали працівникам медичної допомоги

Вчора у Яворівському районі під час пожежі надзвичайники врятували життя чоловіка, повідомляє ДСНС у Львівській області.

"21 травня о 17:09 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в сел. Немирів на вул. Равській Яворівського району. Пожежа виникла в квартирі на другому поверсі двоповерхового житлового будинку", — йдеться в повідомленні.

Токсичний дим швидко наповнив помешкання, то ж рятувальники, працювали в спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору. У квартирі перебував власник помешкання - чоловік 1957 року народження.

Вогнеборці вивели чоловіка із задимленого приміщення на свіже повітря та передали працівникам медичної допомоги. Після огляду медиків, чоловік від госпіталізації відмовився.

"Завдяки своєчасному залученню сил і засобів, вдалося оперативно ліквідувати пожежу та не допусти розповсюдження вогню. О 17:21 вогнеборці локалізували пожежу, та о 17:26 ліквідували в складі ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 2 кв.м.", — пишуть рятувальники.

Обставини та причини виникнення пожежі встановлюється.

Нагадаємо, за добу на Львівщині 14 пожеж знищили 0.8 га землі. Згоріло і все живе на цих територіях.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності