У Дрогобичі близько 300 переселенців долучились до флешмобу на День Вишиванки (фото)

У Дрогобичі близько 300 переселенців долучились до флешмобу на День Вишиванки (фото)

На День вишиванки відділ сім’ї та молоді міськради Дрогобича організував флешмоб для внутрішньо переміщених осіб — «Одягни вишиванку!».

На День вишиванки відділ сім’ї та молоді міськради Дрогобича організував флешмоб для внутрішньо переміщених осіб "Одягни вишиванку". Кожен переселенець, який завітав до мерії старовинного міста в українській вишитій сорочці, отримав символічний подарунок.

Про це повідомляє пресслужба Дрогобицької міської ради.

Такий флешмоб підтримало близько 300 осіб, які знайшли у Дрогобичі прихисток після початку повномасштабного російського вторгнення. З поміж них як батьки з дітьми, так і люди поважного віку й молодь.

"Серед внутрішньо переміщених осіб, які 19 травня завітали в міську раду Дрогобича – особи з Харкова, Дніпра, Лисичанська, Києва, Одеси, Херсона, Гостомеля, Запоріжжя, Слов’янська, Чернігова, Сєвєродонецька, Донецька, Луганська, Ізюма та інших міст, які сьогодні потерпають від обстрілів та окупації російських окупантів", - повідомляють працівники відділу сім’ї та молоді.

Учасники акцію мали змогу обрати подарунки, які були їм більше до вподоби.  Зокрема, серед подарунків переміщені особи могли обрати горнятка, термокружки, солодощі, соки, іграшки або ж сертифікати про участь у Всеукраїнському Дні вишиванки у Дрогобицькій територіальній громаді.

Нагадаємо, як повідомляв Lviv.Media, у Дрогобичі на День вишиванки розгорнули кількаметровий державний прапор.

 

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності