Львівська облрада витратить майже 80 тисяч на обслуговування системи для голосування

Львівська облрада витратить майже 80 тисяч на обслуговування системи для голосування

Львівська обласна рада за процедурою спрощеної закупівлі уклала договір з підрядником на обслуговування електронної системи голосування "Віче". Про це редакції Lviv.media стало відомо з інформації на порталі ProZorro.

Згідно з технічним завданням, компанія-підрядник регулюватиме рівень звуку у залі засідань, контролюватиме якість зображення на табло, слідкуватиме за справністю пультів для голосування, а також займатиметься поточним ремонтом та обслуговуванням обладнання.

Окрім того, підрядник займатиметься виготовленням персональних карток депутата в разі втрати або пошкодження.

Єдиним учасником закупівлі була львівська компанія ТОВ "Регіональна інформаційно-технологічна компанія" (ТОВ "РІТЕК"), з пропозицією в розмірі 79 764 гривень, що лише на 236 гривень нижче від очікуваної вартості.

Зазначимо, згідно з реєстром юридичних осіб компанія ТОВ "РІТЕК" зареєстрована у Львові у 1997 році та має статутний капітал 4 млн гривень. Її бенефіціарними власниками є Петро Гранат, Наталія Гранат та Євгенія Нога.

Згідно з інформацією на порталі clarity-project, за результатами відкритих торгів, компанія підписала договорів на проведення будівельних робіт на загальну вартість 63 млн гривень, щодо продажу котельних установок на 5 млн гривень та надала послуг з ремонту та технічного обслуговування на 1,6 млн гривень.

Нагадаємо, Lviv.media розповідало, скільки заробляють топ-чиновники Львівської облради. Від початку року чиновники ЛОР загалом отримали 1 млн 223 тис 166 грн. За чотири місяці найбільше заробила заступниця керуючого справами обласної ради Мирослава Туркало – 275 тис 401 грн.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності