• Головна
  • Новини Львівщини
  • "Весь світ молиться за вас": Секретар з міждержавних відносин Святого Престолу відвідав переселенців у Сокільниках

"Весь світ молиться за вас": Секретар з міждержавних відносин Святого Престолу відвідав переселенців у Сокільниках

"Весь світ молиться за вас": Секретар з міждержавних відносин Святого Престолу відвідав переселенців у Сокільниках

Сьогодні, 18 травня, на Львівщину прибув Секретар з міждержавних відносин Святого Престолу, Архієпископ Пол Річард Галлаґер. Представник Папи відвідав Центр допомоги внутрішньо переміщеним особам у Сокільники.

"Хочу висловити нашу солідарність з народом України. Святійший Отець передає вам своє благословення. Він дуже свідомий того, що відбувається у вашій країні. Він знає, що ви – сильний і єдиний народ. І ми завжди молимося за тих, хто загинув у цій війні, і за тих людей, які змушені були залишити свої домівки. Я бажаю вам, щоб ви були сильними і відважними, щоб ваші діти росли сильними і були щасливі. Папа Римський і весь католицький світ моляться за вас", – сказав Пол Галлаґер.

Мешканці центру зустріли Архієпископа з табличками з назвами міст, які вони покинули, щоб показати, як багато населених пунктів постраждали від російської агресії. Архієпископ поспілкувався з ними, висловив слова підтримки і співчуття, вислухав особисті історії.

Висловив вдячність римсько-католицькій спільноті за допомогу переселенцям і начальник Львівської ОВА.

"Величезне дякую католицькій церкві за те, що вона допомогла забезпечити людей житлом і безпекою, щоб вони знову відчули себе як вдома і щоб ніколи не втрачали віру в Бога, в людську доброту і в нашу перемогу. Вірю, що все в нас буде добре! Дякую за те, що ви разом з нами!", – зазначив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

До слова, від початку повномасштабного вторгнення військ російської федерації на територію України парафія святого Івана Павла ІІ Папи Римського прийняла вже понад 1 500 осіб. На сьогодні в парафії проживає 120 вимушено переселених осіб.

 

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності