З початку року до бюджету Львівської області надійшло 120 млн грн акцизного податку

З початку року до бюджету Львівської області надійшло 120 млн грн акцизного податку

Найбільше податку сплатило ТОВ "АТБ-Маркет"

З початку 2022 року бюджет Львівської області отримав 120 мільйонів гривень акцизного податку. Про це повідомляють у департаменті фінансів Львівської ОВА.

Найбільше акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизних товарів надійшло від ТОВ "АТБ-Маркет", а саме 20 млн гривень.

Понад 5 млн грн перерахували також ТзОВ ТВК „Львівхолод”, ТзОВ „Овація”, ТзОВ „ОККО-Драйв”, ПП „Мережа-Сервіс Львів”, ТзОВ „Сільпо-Фуд”, ТзОВ „Метро Кеш Енд Кері Україна”.

"Зазначені сім платників забезпечили майже половину надходжень до бюджету області акцизного податку", - розповідають у Львівській ОВА.

Також повідомляється, що через встановлені обмеження з реалізації алкогольних напоїв на час воєнного стану, у порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження акцизу зменшились на 29%. Пропри те, є чимало платників, які збільшили обсяги перерахованого податку.

"З-поміж тих, хто за 4 місяці сплатив понад мільйон гривень акцизу, позитивну динаміку забезпечили ТзОВ „АТБ-Маркет”, ТзОВ „ОККО-Драйв”, ПП „Мережа-Сервіс Львів”, ТзОВ „Вест Петрол Маркет”, ТзОВ „Рітейл Україна”, ТзОВ „Євро Смарт Пауер”, ТзОВ „Клевер Сторс”, - зазначили в ЛОВА.

Нагадаємо, у Раді прийняли новий пакет змін до Податкового кодексу. Зокрема документ дозволить без проблем реєструвати податкові накладні та відновити бюджетне відшкодування. Наразі закон направлено на підпис Президенту.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності