• Головна
  • Новини Львівщини
  • "Його було не зупинити в намірах піти захищати державу": на війні загинув Володимир Максимів із Бродівщини

"Його було не зупинити в намірах піти захищати державу": на війні загинув Володимир Максимів із Бродівщини

"Його було не зупинити в намірах піти захищати державу": на війні загинув Володимир Максимів із Бродівщини

Сьогодні, 18 травня, в Бродах зустрінуть тіло Володимира Максиміва із села Пониква. Чоловік боєць 24-ої окремої механізованої бригади імені короля Данила. Впав в бою на Луганщині біля міста Попасна. Без батька залишилась маленька дитина.

"Я зустрів Володимира у перший день війни. Він збирався до Чернігова, звідки отримав дзвінок із військової частини. Так як був атошником, йшов одним із перших. За плечима мав важкий досвід війни. Але, коли я з ним спілкувався, відчув наскільки сильна людина в своїх намірах - піти захищати державу знову. Його було не зупинити. Він мав якусь таку внутрішню потребу і переконання, що це святий обов’язок", - розповідає Lviv. Media староста села Юрій Тацій.

Сумну звістку про загибель Героя у рідному селі отримали в неділю, 15 травня. Володимир Максимів впав в бою з окупантом біля міста Попасна…

Сьогодні, об 11:00 українського захисника зустрінуть на в'їзді в село Пониква. Священники всіх конфесій відправлять заупокійну Службу біля місцевої каплички. Увечері відбудеться парастас. Завтра о 12:00 бійця похоронять.

У загиблого Героя залишилась дружина та 4-річна дитина.

Світла пам’ять українському захисникові….Вічна слава Героєві Володимиру Максиміву!

Нагадаємо, у бою з російськими окупантами загинув львівський десантник 34-річний Володимир Минів. Він виконував бойове завдання біля села Богородичне на Донеччині.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності