День сім'ї на Львівщині: на території Свірзького замку влаштували свято для дітей-сиріт

День сім'ї на Львівщині: на території Свірзького замку влаштували свято для дітей-сиріт

Під час заходу діти брали участь у майстер-класі із виготовлення морозива та слухали цікаві розповіді про заснування фортеці

Сьогодні в Україні відзначають день сім'ї. З цієї нагоди на території Свірзького замку для дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування зі Львівщини та інших областей організували святковий захід. Про це повідомляє Львівська ОВА.

"Це свято, яке для нас створили на Львівщині, я запам’ятаю на все своє життя. Ми не лише весело проводимо час, але й познайомились з іншими дітьми і надалі будемо дружити. Дуже хочу, щоб Україна здобула перемогу, захисники знищили тих ворогів і ми повернулись до свого міста. Сьогодні, малюючи різні українські символи, ми думками бажали сили нашій армії і дуже вболіваємо за Україну", – зазначила семирічна Анастасія, дівчинка родом із Луганщини.

 

Під час заходу діти брали участь у майстер-класі із виготовлення морозива, спільно з екскурсоводами гуляли територією замку і слухали цікаві розповіді про заснування фортеці, малювали малюнки та куштували різні смачні страви української кухні.

"Емоції дітей під час свята не передати словами. Вони мали можливість проявити свою творчіть, долучитись до майстер-класів, дізнатись історію замку, приготувати морозиво" — зазначив очільник області Максим Козицький.

Начальник Служби у справах дітей Володимир Лис наголосив, що і надалі для діток організовуватимуть різні заходи, аби вони змогли розвиватись та з користю проводити час.

Додамо, як ВПО у Львівській області зареєструвалися уже 238 тисяч людей, 75 тисяч з них – діти.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності