Львівські волонтери врятували єнота, над яким знущались у готелі в Жовкві

Львівські волонтери врятували єнота, над яким знущались у готелі в Жовкві

Єнот сидів у клітці та не реагував на людей

Волонтери "Домівки врятованих тварин" вилучили єнота Сафрона, над яким знущались у готелі в Жовкві. Про це волонтери повідомили на своїй сторінці у Facebook.

Історію тварини розповіла ГО "UAnimals".

"На фото ви бачите єнота, якого в жахливих умовах утримують на території готеля "Парк Жовква" у Львівській області. Бідолаха живе у тісній клітці, перебуває у стресі та вже навіть не реагує на людей. Певно, власники закладу вважають змучену тварину гарною туристичною атракцією та декором. Насправді ж це повна деградація цінностей та порушення закону України", — пише ГО "UAnimals".

Пізніше юристи громадської організації звернулися до Львівського районного управління поліції та Державної екологічної інспекції з проханням провести перевірку законності утримання дикої тварини на території готелю. За результатами перевірки єнота вивезли волонтери львівського притулку "Домівка врятованих тварин".

"Разом з колегами з Green Power вдалось вилучити єнота Сафрона з готелю в Жовкві. Не обійшлося без скандалу та погроз, але головне результат!", — пишуть львівські волонтери.

Додамо, на півдні України російські військові цілеспрямовано знищують унікальну заповідну Кінбурнську косу. Таким чином окупанти руйнуються Чорноморський біосферний заповідник – один з найбільших у Європі.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності