Стрийщина прощається з героєм, що поліг у лавах "королівської бригади"

Стрийщина прощається з героєм, що поліг у лавах "королівської бригади"

Сьогодні до рідного краю привезли труну з тілом Василя Ващишина, який загинув у боях проти російських загарбників на Луганщині

Сьогодні, 15 травня, до рідного краю привезли труну з тілом Василя Ващишина, який загинув у боях проти російських загарбників на Луганщині.

Про зустріч громадою полеглого захисника повідомила Стрийська міська рада на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Герой новітньої війни Василь Ващишин назавжди повертається додому", - йдеться у дописі.

Поховають загиблого захисника у рідному містечку Дашава, розташованому за 12 км від міста Стрий.  Сьогодні о 15.00 там відбудеться парастас. Чин похорону у понеділок, 16 травня, о 13.00.

Нагадаємо, як повідомляв Lviv.Media, 52-річний Василь Ващишин поліг у бою 10 травня поблизу населеного пункту Золоте-Оріхове, що у Луганській області. Чоловік багато років працював на заводі композиційних матеріалів у рідній Дашаві, а згодом кілька років працював за кордоном.

З початком повномасштабного російського вторгнення Василь Ващишин повернувся до України та добровольцем вступив до лав одного з найбільш боєздатних з'єднань Збройних Сил України - 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила Галицького, де воював у звані старшого солдата.

Вічна й світла пам'ять герою!

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності