Заступник Львівської ОВА Віталій Загайний йде з посади

Заступник Львівської ОВА Віталій Загайний йде з посади

Чого Загайного попросили звільнитися посадовець не знає

Заступник голови Львівської військової адміністрації Віталій Загайний написав заяву на звільнення. Про це він повідомив у коментарі Tvoemisto.tv.

"Це була ініціатива голови ЛОВА. Мене запросили на розмову і повідомили про своє рішення. Заяву на звільнення написав я ще минулого тижня. Усе за згодою сторін", – каже Віталій Загайний і додає, що процес звільнення ще триває, він багатокроковий і ще не завершений.

Водночас Загайний працюватиме допоки голова Львівської ОВА не підпише розпорядження про звільнення. А для того, щоб його підписати, голові має дати дозвіл Офіс президента, повідомив Загайний.

На питання, чи пов’язана його ініціатива із конфліктом, який виник з жінками тероборонівців, Віталій Загайний заперечує. Наразі ще заступник голови Львівської військової адміністрації точно не знає, чому прийняли рішення про його звільнення.

Зазначимо, що Віталій Загайний обіймав посаду заступника голови Львівської ОДА з березня 2021 року. У його підпорядкуванні були департаменти соцзахисту, АПК, цивільного захисту, управління туризму і курортів, служба у справах дітей. До того Загайний працював першим заступником голови Чернігівської ОДА.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності