На трасі Львів-Шегині трапилось ДТП за участі 4 авто з постраждалими

На трасі Львів-Шегині трапилось ДТП за участі 4 авто з постраждалими

Причиною автотрощі поліція називає недотримання швидкості й дистанції одним з учасників ДТП

Інцидент трапився учора, 9 травня, на ділянці автошляху міжнародного значення M 11, в межах села Бартатів Городоцької територіальної громади на Львівщині. Інформацію про автотрощу та фото аварії місцеві мешканці поширювали у соціальних мережах.

Редакція Lviv.Media звернулася за коментарем до правоохоронців стосовно деталей ДТП. Речниця Патрульної поліції Львівщини Катерина Рибій прокоментувала обставини масштабної аварії.

Відомо, що зіткнення відбулось за участі чотирьох транспортних засобів, а саме: вантажівки MAN з причепом, мікроавтобусу Volkswagen LT, та двох легкових автомобілів — Skoda Octavia та Dacia Solenza.

Як зауважили у Патрульній поліції Львівщини, за попередньою інформацією причиною автотрощі стало не дотримання безпечної швидкості та дистанції одним з учасників ДТП. Внаслідок цього за інерцією крім безпосереднього винуватця аварії постраждали також інші авто, які за інерцією зіткнулись з ним.

Точні обставини події та винного назве слідство, проте з огляду на фото, зроблені очевидцями подій, можна зробити висновок, що причиною ДТП стало зіткнення вантажівки MAN з мікроавтобусом Volkswagen, задня частина якого постраждала внаслідок удару.

Опосередковано це підтверджує також інформація, надана Патрульною поліцією Львівщини стосовно постраждалих. Відомо, що внаслідок аварії було ушпиталено 53-річного водія вантажівки MAN. Також медичної допомоги потребував 35-річний водій Skoda Octavia, який очевидно рухався позаду вантажівки. Проте на відміну від водія MAN він зміг самостійно дістатися до медичної установи.

Водночас водії мікроавтобусу Volkswagen та автомобіля Dacia Solenza (обом по 32 роки) від медичної допомоги відмовились.

Нагадаємо, як повідомляв Lviv.Media, від початку 2022-го у Львівській області правоохоронці притягнули до відповідальності майже 2 тисячі нетверезих водіїв. У регіоні зареєстрували 57 ДТП за участю водіїв, які перебували у стані сп’яніння. З них 6 автопригод – з потерпілими, в яких 1 особа загинула та 11 травмовані.

 

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності