На Львівщині почали масові перевірки залізничних переїздів

На Львівщині почали масові перевірки залізничних переїздів

Перевірки здійснюються стосовно дотримання норм та правил безпеки на дорогах. За необхідності біля залізничних переїздів будуть встановлені нові дорожні знаки.

У Львівській області перевіряють залізничні переїзди, а в разі необхідності біля них змінюють відповідні дорожні знаки.

Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної військової адміністрації.

Про планове проведення перевірок повідомили  у обласному департаменті дорожнього господарства. Залізничні переїзди проаналізують на відповідність вимог безпеки задля безпечного проїзду водіями. Обстеження здійснюють спільно представники Львівської обласної військової адміністрації, Управління патрульної поліції у Львівській області та виробничих структурних підрозділів Регіональної Філії "Львівська залізниця".

Обстеження залізничних переїздів відбуваються поетапно у різних частинах Львівщини. Так, у квітні обстежили залізничні переїзди на дорогах загального користування у Червоноградському районі Львівської області.

“Заміну та встановлення дорожніх знаків на переїздах ми включили до плану завдань з експлуатаційного утримання автомобільних доріг області. У травні перевірятимуть залізничні переїзди в Львівському та Стрийському районах”, - зазначив директор департаменту дорожнього господарства Львівської ОВА Орест Шуліковський.

Нагадаємо, як повідомляв Lviv.Media, на Львівщині передали ще ще чотири позашляховика, які отримують військові з передової. Їх передали залізничний контейнерний термінал “Мостиський Драй Порт” та West Ukrainian Business Club.

 

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності