Ресторан в центрі Борислава прикрасили прапорами союзників України

Ресторан в центрі Борислава прикрасили прапорами союзників України

Власник ресторації таким чином висловив подяку державам, які допомагають Україні перемогти у війні

Володимир Мальгівський, якому належить ресторан музей "Барбарський міст" в центрі міста Борислав на Львівщині, прикрасив вивіску свого закладу прапорами найбільш дружніх до України держав. Тепер поруч з українським стягом, на вході до ресторації майорять знамена Польщі, США та королівства Великобританії, а також прапор Європейського союзу.  

Про це у своєму офіційному телеграм-каналі повідомила Бориславська міська рада.

"Ресторан-музей «Барабський міст» знаходиться в самому центрі, тож символіка стала окрасою міста і мешканці активно поширюють світлину в знак підтримки ініціативи", - зауважують у пресслужбі міської ради старовинного галицького міста, перша згадка про яке датується ще 1387 роком. 

Як розповів сам власник, на таку ідею його надихнули діти, які давно проживають за кордоном, та були вражені рівнем підтримки України у багатьох країнах.

«Колись ми вивішували тут прапори України. А таку ідею, власне, запропонували мої діти. Вони живуть за кордоном і зараз активно волонтерять. Діти просто вражені наскільки дружні країни з усіх сил стараються підтримати Україну та українців. Кажуть, тату, давай вивісимо прапори тих, хто допомагає... Радий, що мешканцям сподобалась така наша ініціатива», - зазначає пан Володимир Мальгівський.

Нагадаємо, як повідомляв Lviv.Media, Бориславська міська рада організувала фотоконкурс до Дня вишиванки, який цьогоріч випадає на 19 травня. Для участі потрібно опублікувати фото у вишиванці в Бориславі чи громаді та збирати лайки у Facebook та Instagram.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності