Кілометрові черги з вантажівок: яка ситуація на в’їзді до України (відео)

Кілометрові черги з вантажівок: яка ситуація на в’їзді до України (відео)

Безкоштовне розмитнення та перевезення гуманітарних вантажів в Україну спровокували кілометрові черги на пунктах пропуску. Зокрема на сьогодні до деяких пунктів пропуску спостерігаються черги на понад пів тисячі фур.

Власне ще минулого тижня ввезти авто для розмитнення можна було у всіх пунктах пропуску. Водії легкових авто, які придбали автомобіль за кордоном та хотіли розмитни його, повинні були стояти в спільній черзі з фурами та вантажівками на "червоному коридорі".

Станом на п'ятницю, 6 квітня, черга на в’їзд до України через пункт пропуску "Рава-Руська" становила пару кілометрів з легкових та вантажних автомобілів. Відповідне відео черг потрапило до редакції Lviv.media.

Додамо, черги на пунктах пропуску з охочих розмитнити та ввезти авто почали утворюватись ще 6 квітня. За словами голови Львівської ОВА Максима Козицького, за добу на одному ПП розмитнюють всередньому 50 легкових авто.

Загалом за минулу добу через пункти пропуску західні кордони України з ЄС та Молдовою перетнули майже 66 тисяч осіб та понад 16 тисяч транспортних засобів.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності