У Львівські області СБУ затримала росіянина, який помагав окупантам

У Львівські області СБУ затримала росіянина, який помагав окупантам

Переховувався в одному із помешкань, біля стратегічного об'єкта

37-річного громадянина рф, затримали співробітники СБУ. Чоловік жив у Львівської області, але діяв на підтримку російської агресії.

"Чоловік, возвеличував керівництво рф та поширював пропагандистські матеріали із запереченням окупації українських територій", - розповіли в СБУ Львівщини.

Також встановлено, що тривалий час росіянин переховувався в одному з помешкань неподалік стратегічного об’єкта критичної інфраструктури. Наразі правоохоронці здійснюють всі необхідні заходи, щоб унеможливити проведення диверсій біля зазначеного об’єкта.

"Правоохоронцями припинено пропагандистську та підривну діяльність, складено протокол про адміністративне затримання. Готуються документи для видворення зловмисника з України", - додали у спецслужбі.

Нагадаємо, 3 травня на Львівщині в ході оперативних дій було затримано агента російських спецслужб. Ним виявився представник криміналітету, раніше засуджений за вчинення тяжких злочинів. Він перебував у місцях позбавлення волі на тимчасово окупованій території, де його і завербували.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності