Кількість блокпостів на Львівщині знову скоротилася

Кількість блокпостів на Львівщині знову скоротилася

На Львівщині знову прийняли рішення про скорочення кількості блокпостів у Львові та області. Про це повідомив перший заступник голови ЛОВА Андрій Годик у коментарі ZAXID.NET.

Відтак, кількість блокпостів у Львівській громаді зменшили з 18 до восьми, а 12 блокпостів в області переведені в режим спостереження. Досі на території Львівщини були облаштовані 30 офіційних блокпостів.

"Рішення прийняте за результатами консультацій з правоохоронцями та військовими. Натомість буде посилено режим патрулювання і відпрацювання за орієнтуванням. Якщо ми подивимось навіть на події вчорашнього дня, корки на тому чи іншому блокпості – це додатковий можливий ризик для життя і здоров’я громадян, які стоять в тих заторах або перебувають у безпосередній близькості до певних стратегічних об’єктів", – пояснив Андрій Годик.

З його слів, вісім блокпостів залишать на в’їздах/виїздах у Львові. До кінця цього тижня їх переформатують – інженерні конструкції будуть розширені таким чином, щоб збільшити можливість трафіку та зменшити затори на дорогах. Це має полегшити рух на дорогах, зокрема, щодо перевезення гуманітарних вантажів

Додамо, міськрада Львова нагадала, де можна заховатись під час тривоги. Про те, де їх шукати, читайте тут.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності