Кібератака на сайт Львівської ОВА тривала понад 12 годин

Кібератака на сайт Львівської ОВА тривала понад 12 годин

російські хакери атакують інформаційні системи по всій Україні

російські хакери атакують інформаційні системи по всій Україні. Адже мета росії — завоювати всю Україну, а не тільки Схід. Саме тому вона атакує та атакуватиме надалі не тільки регіональні сервіси та місцеву владу, а й державні установи та компанії, які надають послуги на національному рівні. Про це повідомляє Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України.

"У кіберпросторі ми бачимо, що російські хакери здійснюють кібератаки як на місцеві ресурси, так і на загальнонаціональні. Іноді ці кібератаки координуються з атаками на землі. Прикладом є атаки на телеком-операторів, які відбувались у певних регіонах. Іноді зв'язку між військовими діями і кібератаками немає", — підкреслив заступник голови Держспецзв'язку Віктор Жора.

Так, нещодавно потужної DDoS-атаки зазнав сайт Львівської ОВА, хоча тепер російська армія фокусується на захопленні Сходу. Атака на сайт Львівської ОВА тривала понад 12 годин.

Нагадаємо, нещодавно на сайт Львівської обласної військової адміністрації здійснили хакерську атаку. Вміст порталу не зник, а шкідливих посилань не виявили.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності