• Головна
  • Новини Львівщини
  • У Львові військовослужбовці 80-ої десантно-штурмової бригади склали присягу на вірність України

У Львові військовослужбовці 80-ої десантно-штурмової бригади склали присягу на вірність України

У Львові військовослужбовці 80-ої десантно-штурмової бригади склали присягу на вірність України

Військова присяга має велике державне значення

Військовослужбовці 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, які стали на захист України, склали присягу на вірність Українському народові. Про це повідомляють у Львівській ОВА.

"Щиро вдячні кожному, хто без вагань став до строю 80-ї окремої десантно-штурмової бригади та самовіддано відстоює незалежність України", – йдеться у повідомленні.

Військова присяга ЗСУ — це документ юридичної сили, що має велике державне значення. А відповідно до Положення про порядок складання Військової присяги - "День складання Військової присяги є святковим для військової частини".

Проте у Львівській ОВА наголошують, що складаючи присягу на вірність українському народові в умовах війни, це значимо та відповідально, проте ніяк не святково, а слова присяги "Я клянусь захищати українську державу, непохитно стояти на сторожі її свободи і незалежності" звучать надзвичайно глибоко та усвідомлено.

Нагадаємо, львівська 24-та окрема механізована бригада імені короля Данила знищила бойові позиції російських десантників на Луганщині, які вдалися до штурму. Вижило лише семеро, решту ліквідували.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності