На Львівщині пропонують роботу вчителям: де є вакансії

На Львівщині пропонують роботу вчителям: де є вакансії

У Львівській області пропонують роботу у закладах освіти. Працевлаштуватись можуть як місцеві мешканці так і внутрішньо переміщені особи. Про це повідомляють на сайті "Освіта Львівщини".

Зокрема, пропонують вакансії у закладах загальної середньої та дошкільної освіти. А також у професійно-технічних училищах та в інклюзивно-ресурсних центрах. Потрібні вчителі, соціальні педагоги, психологи та викладачі гуртків.

Повний перелік вакансій за посиланням: https://bit.ly/3OHXZGg

"Якщо вас зацікавили вакансії з переліку, для отримання детальнішої інформації та надсилання резюме звертайтеся безпросередньо до закладу, в якому наявна вакансія", - повідомляють.

Нагадаємо, 26 квітня Кабінет міністрів України видав постанову, за якою працівникам державних установ та підприємств забороняється працювати закордоном. Через це від вчителів, які евакуювались в інші країни після початку повномасштабної війни, керівники закладів почали вимагати негайного повернення в Україну. Однак освітній омбудсмен Сергій Горбачов наголосив, що постанова Кабміну не поширюється на освітян.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності