Львівські захисники успішно ліквідували російських окупантів під Попасною

Львівські захисники успішно ліквідували російських окупантів під Попасною

Тижнем раніше львів'яни знищили понад 20 чоловік приватної військової компанії "Ліга"

Львівська 24-та окрема механізована бригада знищила велику частину регулярних російських військ 150 дивізії. Про це йдеться на сторінці наших захисників.

"Місцеві мобілізовані бойовики та контрактники із так званого 6 козачого полку та велика частина регулярних оркських військ із 150 дивізії рф відгрібли знатної ... від військовослужбовців Королівської бригади. Після цього російські військові керівники стали робити велику ставку на найманців", — йдеться у повідомленні 24 бригади.

Також наші захисники повідомили, що тижнем раніше знищили понад 20 чоловік приватної військової компанії "Ліга" (колишня "Вагнер"). Їх добили піхотинці, у стрілецькому бою на околицях Попасної.

"Озброєні до зубів найманці, в найсучаснішому екіпіруванні, за спинами яких операції у Сирії і інших гарячих точках, знайшли свою безславну смерть на українській землі. Вас ніхто сюди не кликав, але "теплий прийом" ми Вам обіцяємо", — підсумували львівські військові.

Нагадаємо, в Антарктиді замайорів прапор львівської 80 окремої десантно-штурмової бригади. Стяг підняли на станції “Академік Вернадський”.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності