"Ми втратили неймовірну людину…": у боях на Луганщині загинув Андрій Кухар

"Ми втратили неймовірну людину…": у боях на Луганщині загинув Андрій Кухар

У чоловіка залишилось двоє дітей

Вчора, 20 квітня, стало відомо про загибель українського захисника 30-річного Андрія Кухара із села Більче, що у Стрийському районі. Чоловік героїчно загинув від артилерійського обстрілу в Новозванівці Луганської області.

"Героїчно загинув… захищаючи кожного з нас. Ціною нашої з вами свободи стало його життя. Боже , Андрію, чому ж дорога така ціна...Спи спокійно Герою України ! Бо не має спокою на Україні , на тій Україні , за яку ти віддав життя...", - повідомили у соцмережі села Більче.

В українського Героя залишилися дружина та двоє маленьких синів. Друзі згадують про загиблого, як про неймовірну людину.

"Моє серце розбите вчорашньою звісткою. Звістка про смерть Андрія– страшний удар! Боляче навіть подумати про те, що ми більше його не побачимо. Переживаю разом з рідними і згадую тебе дорогий друже найтеплішими словами! Ми втратили неймовірну людину, зразкового сім'янина, батька двох синочків, вірного друга, найкращого кума. Важко прийняти таку втрату! Вічність прийме тебе у свої руки", - згадує про Андрія подруга Наталя Паламар.

Поки невідомо, коли можна буде попрощатися із загиблим Героєм. Про чин похорону та про зустріч Андрія Кухара буде повідомлено пізніше.

Нагадаємо, на фронті загинув Михайло Яремчак із Моршинської громади.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності