• Головна
  • Новини Львівщини
  • "Кількість жертв була б в сотні разів більша": Козицький про ракетний удар по Яворівському полігону

"Кількість жертв була б в сотні разів більша": Козицький про ракетний удар по Яворівському полігону

"Кількість жертв була б в сотні разів більша": Козицький про ракетний удар по Яворівському полігону

Внаслідок обстрілу Яворівського полігону загинули 35 людей

13 березня прилетіли ракети на Міжнародний центр миротворчості і безпеки, який розташований поблизу міста Яворів, що у Львівській області. Водночас очільник Львівщини Максим Козицький каже, що під час війни ракета може влучити у будь-який об'єкт. Про це повідомляє Zaxid.net.

"Удар може бути по будь-якій військовій частині і по будь-якому об’єкту. Як показує реальність цієї війни, ворог не особливо перебирає, по чому вдарити – чи це житловий будинок, лікарня, пологовий будинок, об’єкт критичної інфраструктури чи центр миротворчості. Хочу сказати, що та кількість людей, яка на той момент там перебувала, була набагато більшою", — зазначив Максим Козицький.

Удар по Міжнародному центру миротворчості і безпеки не був сюрпризом, та все ж кількість жертв дійсно велика. Та попри це, за словами очільника області, якби не було повітряної тривоги, їхня кількість була б більшою.

"Кількість жертв вражаюча не лише по Яворівському полігону, але і загалом вражає кількість мирних людей, які загинули у цій війні. Ворог не воює з українською армією, він воює з українським народом. Це треба брати до уваги", — каже посадовець.

Нагадаємо, окупанти нанесли авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки ще 13 березня. Внаслідок обстрілу Яворівського полігону загинули 35 людей. За попередніми даними було випущено більше 30 ракет.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності