Червоний Хрест хоче створити на заході України медичний хаб

Червоний Хрест хоче створити на заході України медичний хаб

Планують забезпечувати ліками ті регіони, які цього потребують

Червоний Хрест хоче створити на заході України медичний хаб для того, щоб забезпечувати ліками ті регіони, які цього потребують. Про це під час зустрічі з начальником Львівської обласної військової адміністрації Максимом Козицьким розповіла керівниця відділу операцій з переміщенням у Міжнародному комітеті Червоного Хреста Кеті Атфілд.

''Основним фокусом нашої діяльності в Західному регіоні є робота з притулками для внутрішньо переміщених осіб. Ми є більш націленими на роботу на східній території країни, адже вона більше постраждала. Також ми плануємо облаштувати в одному з обласних центрів на заході України медичний хаб, звідки ліки надходитимуть в найбільш постраждалі регіони країни'', — поділилася Кеті Атфілд.

Вона додала, що у західних областях волонтери Червоного Хреста присутні на залізничних станціях та вокзалах, де надають допомогу внутрішньо переміщеним особам. У межах Львівської області працюють також підрозділи Німецького та Австрійського відділень Червоного Хреста.

Кеті Атфілд також зазначила, що у планах організації є створення гарячої лінії для усіх, хто постраждав та потребує допомоги.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності