У Львівській області планують збудувати унікальний індустріальний парк

У Львівській області планують збудувати унікальний індустріальний парк

Проєкт допоможе бізнесу релокуватись та створити нові робочі місця

У Львівській області планують збудувати індустріальний парк, аналогів якому в Україні немає. Про це повідомляє очільник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Йдеться про проєкт Agro.Food.Tech Park – центр синергії проривних технологій у сфері агро- і харчової промисловості. Він спеціалізуватиметься на переробці агропродукції, розробці нових типів продуктів та їхньому виробництві.

"Сьогодні мав онлайн-зустріч із творцями Agro.Food.Tech Park. Вважаю, що завдяки цьому проєкту з’являться робочі місця, нове джерело податкових доходів, також це гарний приклад для інвесторів", – пише Козицький у своєму Telegram

Планують, що в унікальному індустріальному парку будуть не тільки промислові цехи і складські комплекси, а й виставковий центр, бізнес-парк, дитячий садок, школа, житлові будинки та торгово-розважальний центр.

За словами очільника Львівщини, цей проєкт актуальний в умовах воєнного стану, оскільки: допоможе підприємствам, які перебувають близько до зони бойових дій, релокуватись та відновити потужності. Також він збереже наявні та створить нові робочі місця.

Нагадаємо, у Львові на Сигнівці планують збудувати інвестиційний парк. Індустріальний парк "Спарроу Парк Львів" включатиме групу промислових підприємств різних галузевих напрямків. Виробничо-складський комплекс буде реалізовуватися у сферах машинобудування та металообробки, логістики, легкої та харчової промисловості, деревообробної та переробної галузі.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності