Очільника львівського "Правого сектору" поховають на Личаківському кладовищі

Очільника львівського "Правого сектору" поховають на Личаківському кладовищі

Попрощатися з Героєм можна буде у Стрию, у храмі Всіх святих українського народу

Керівника львівського "Правого сектору" Тараса Бобанича поховають на Личаківському кладовищі. Про це повідомляє Стрийська міська рада.

Відомо, що Тарас Бобанич (друг Хаммер) — уроженець Стрия, навчався у 9 школі. Він був командиром 2-го окремого батальйону ДУК "Правий сектор".

В кінці листопада 2013 року Тарас Бобанич долучився до лав “Правого сектору”. Брав активну участь у подіях Майдану. З 2014 року воював проти окупантів у складі ДУК “Правий сектор”. Брав участь у бойових діях в складі 1-ї окремої штурмової роти ДУК ПС.

У 2019 році Тарас став заступником Командира ДУК ПС з питань діяльності резервних підрозділів. У 2020 році був обраний членом Проводу Національно-Визвольного Руху “Правий сектор”.

Попрощатися з героєм можна буде у Стрию, у храмі Всіх святих українського народу. Час прибуття і дату похорону повідомлять згодом.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що львівська область втратила на війні ще одного Героя. Загинув капітан Дмитро Яремків із смт Новий Яричів. Чоловікому було 23 років.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності