"Ми ніколи цього не забудемо" — Максим Козицький вшанував пам'ять полеглих на війні

"Ми ніколи цього не забудемо" — Максим Козицький вшанував пам'ять полеглих на війні

Заступник міністра МЗС Польщі побажав українцям перемоги

Сьогодні начальник Львівської ОВА Максим Козицький та заступник міністра МЗС Польщі Аркадій Жегоцький на Личаківському кладовищі вшанували пам'ять загиблих у повномасшатбній війні воїнів.

"Схиляю голову перед кожним. Співчуваю сім‘ям, які втратили своїх рідних. Ми ніколи росії та росіянам цього не забудемо. Вони ніколи не знищать те, за що полягли наші Герої", — написав у своєму Телеграм-каналі Максим Козицький.

Аркадій Жегоцький зазначив, що Польща і надалі допомагатиме Україні і побажав, щоб якнайшвидше українці здобули омріяну перемогу. Він наголосив, що її ціна дуже висока, але український народ зможе вистояти і захистити свої території. Поляки пишаються українцями.

Максим Козицький подякував полякам за підтримку та солідарність та зазначив, що Європа має бути надійною опорою для України, щоб зупинити кровопролиття.

Додамо, днями у боротьбі з російським агресором, поблизу міста Попасна, що на Луганщині, загинув 29-річний Олег Пилюк із Червонограда. Чоловік служив за контрактом у лавах ЗСУ з вересня 2021 року.

Також  стало відомо про ще одну болючу втрату для Львівщини. Захищаючи Попасну, загинув також боєць 24-ї окремої механізованої бригади Роман Крохмальний.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності