Де на Львівщині отримати допомогу вагітним та породіллям: локації та контакти

Де на Львівщині отримати допомогу вагітним та породіллям: локації та контакти

На Львіщині отримати допомогу можна у 17 відділеннях Фонду страхування

Під час воєнного стану вагітні та породілля можуть отримати соціальну допомогу навіть якщо роботодавець не опрацював документи. Звертатись можна до будь-якого зручного відділення Фонду соціального страхування України.

На Львіщині отримати допомогу можна у 17 відділеннях Фонду страхування, а саме: у Бродівському, Городоцькому, Дрогобицькому, Жидачівському, Жовківському, Золочівському, Кам'янка-Бузькому, Львівському, Миколаївському, Пустомитівському, Самбірському, Сокальському, Старосамбірському, Стрийському, Трускавецькому, Червоноградському та Яворівському відділеннях.

Кошти будуть перераховані на спеціально відкритий поточний рахунок або особисту банківську картку.

Для призначення виплати при собі треба мати:

  • паперовий листок непрацездатності або е-лікарняний
  • копії 1-ї-4-ї, 11-ї-16-ї сторінок паспорта або сторінки з відповідною інформацією іншого документа, що посвідчує особу
  • довідки про присвоєння індивідуального податкового номера

Довідку про взяття на облік як внутрішньо переміщеної особи в цьому випадку не вимагають.

Також станом на 15 березня Фонд соціального страхування профінансував страхові виплати та спеціальні медичні догляди потерпілим на виробництві та членам їх сімей за лютий 2022 року на загальну суму понад 98 млн гривень.

"Евакуйовані працівники, чиї роботодавці не змогли опрацювати їхні лікарняні та подати за ними заяви-розрахунки у зв'язку з бойовими діями за місцем їх розташування, можуть самостійно звернутись до відділень Управління у Львівській області для отримання лікарняних і декретних допомог", — йдеться на сайті Фонду соціального страхування.

Контактні номери телефонів та адреси відділень Управління у Львівській області доступні на вебпорталі Управління за посиланням.

Додамо, Так, від початку воєнних дій, 24 лютого, у медичних закладах Львівщини внутрішньо переміщені жінки народили 48 дітей. З них 32 дитини з’явилися на світ у Львівському обласному клінічному перинатальному центрі, а16 – у Львівській обласній клінічній лікарні.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності