Поліція закликає водіїв розтоновувати вікна у своїх автівках

Поліція закликає водіїв розтоновувати вікна у своїх автівках

Патрульна поліція Львівщини звернулася до всіх водіїв Львова та області

Патрульна поліція Львівщини звернулася до всіх водіїв Львова та області з проханням зняти тонування з вікон своїх автомобілів. Усе заради безпеки.

«Шановні керманичі, закликаємо вас розтонувати лобове вікно. Аби поліцейські і військовослужбовці могли бачити, хто їде в автомобілі. Ми наполегливо закликаємо усіх водіїв зняти тонувальні плівки з лобового скла. Це заради безпеки під час війни», - йдеться у повідомленні Патрульної поліції Львівщини.

Правоохоронці кажуть, за вчорашній день вже двадцятеро водіїв в присутності патрульних розтоновували вікна своїх машин. Щоб не створювати таких незручностей, мешканців Львова та області просять це зробити добровільно вдома.

Нагадаємо, з 24 лютого Україна живе в режимі воєнного стану. За таких умов автомобіль, який в’їздить або виїздить із населеного пункту, можуть зупинити та перевіряти представники територіальної оборони, військові або ж поліція. Перевірки здебільшого відбуваються на блокпостах. Lviv.Media вже писало раніше як поводити себе під час перетину пунктів тероборони. 

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності