На залізничному вокзалі у Львові облаштують пункти надання медичної допомоги

На залізничному вокзалі у Львові облаштують пункти надання медичної допомоги

Тут зможуть отримати допомогу люди, які втекли від війни

Невдовзі на Львівському залізничному вокзалі облаштують переносний пункт надання медичної допомоги. Тут надаватимуть первинну допомогу та медичні консультації тим людям, які втекли від війни.

Розгорнути пункт планують вже найближчими днями, наразі на вокзалі завершують доукомплектування госпіталю.

Львівщина продовжує активно надавати гуманітарну допомогу тим, хто перебуває в областях де ведуться активні бойові дії.

"Львівська ОВА продовжує роботу з надання гуманітарної допомоги відповідно до запитів, які надходять з Офісу Президента. Відповідно до запитів формуються поставки, які завдяки Укрзалізниці відправляють на північ, схід та південь України", - розповідають у Львівській військовій адміністрації.

Також поблизу пунктів пропуску зі сторони України через декілька днів відкриються пункти обігріву. У пунктах можна зігрітися теплими напоями та поїсти.

Раніше очільник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький повідомляв, що на Головному залізничному вокзалі Львова запрацювала медико-психологічна допомога. Лікарі, психологи та волонтери надають її цілодобово. Волонтерів можна впізнати за жилетками та бейджиком "Медико-психологічна допомога. Волонтер". Медики перебувають у наметі біля пункту обігріву.

Нагадаємо, Максим Козицький зустрівся з Послом Грузії і обоговорив підтримку України та важливість ролі Львівщини у повномасштабній війні в Україні. Так, Грузія підтримує Україну та готова надалі надавати гуманітарну допомогу в області, які страждають від війни.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності