Максим Козицький зустрівся з Послом Грузії: про що говорили

Максим Козицький зустрівся з Послом Грузії: про що говорили

Грузія підтримує Україну та готова надалі надавати гуманітарну допомогу

Як Грузія може допомогти Україні обговорювали на Львівщині. Сьогодні голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький зустрівся із Надзвичайним та Повноважним Послом Грузії в Україні та Постійним Представником Грузії при ОДЕР-ГУАМ Й.В. паном Георгієм Закарашвілі.

Темою розмови була підтримка України та важливість ролі Львівщини у повномасштабній війні в Україні. Так, Грузія підтримує Україну та готова надалі надавати гуманітарну допомогу в області, які страждають від війни.

Посол наголосив на політичній підтримці України Грузією у всіх міжнародних організаціях, в тому числі ООН, ОБСЄ тощо. Також додав, що Грузія і далі готова гуманітарно підтримувати Україну, зокрема області, які найбільше страждають від війни", - повідомили у Львівський військовій адміністрації.

За словами очільника області Максима Козицького, Львівщина є стратегічною областю, адже через неї проходить гуманітарний коридор між Європою та областями, в яких ведуться активні бойові дії.

"Тут вже прийняли понад 100 тисяч українців, які виїхали із міст через бойові дії країни агресора. Відтак підтримка та гуманітарна допомога необхідна постійно", - зазначив Максим Козицький.

Нагадаємо, Lviv.Media розповідало, що Львівщина стала одним з форпостів гуманітарної допомоги. Лише за добу область надіслала понад 1200 тон гуманітарної допомоги в Київську, Чернігівську, Запорізьку, Миколаївські області та Донбас.

Зокрема в усіх районах області цілодобово діють гуманітарні штаби для допомоги біженцям. Про те, як допомогти і куди приносити необхідні речі, читайте тут.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності