Як у Львові зустрічали Потяг Єдності

Як у Львові зустрічали Потяг Єдності

Потяг "Рахів - Маріуполь" символізує єдніть України із Заходу на Схід

Сьогодні, о 18:43, на Львівський залізничний вокзал прибув Потяг Єдності, що курсує за маршрутом "Рахів - Маріуполь". Він символізує єдніть України із Заходу на Схід у сьогоднішнє тематичне свято.

У Львові Потяг Єдності зустріли місцеві мешканці, представники обласної та міської влади, а також представник американського посольства.

Символічний прапор винесли з потяга, його підписали представники місцевої влади та американський дипломат.

Після цього усі присутні виконали гімн України.

Представник американського посольства висловив підтримку України США та заявив, що "стоятимуть з українським народом проти російської агресії до кінця".

"Дякую нашим американським партнерам та місту за можливість сьогодні святкувати перший День єдності. Єдність — в наших серцях, це єдність думки. Величезна подяка і повага нашому народу, який готовий стати плі-о-пліч і подолати ворога. Разом ми сильні і непереможні. Перемога буде за нами!", — виголосив промову голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький.

Галина прийшла підтримати акцію єдності разом з подругами.

"Виступаю тут на противагу думки, що Україна розділена на Схід і Захід, Південь та Північ тощо. Хочемо довести, що Україна — єдина, і ніякого поділу немає. Усі українці люблять Україну. Усім бажаю не панікувати, триматися одне одного, прислухатися до добрих порад. Починати захист країни треба з себе, зі своєї сумлінної праці", — каже Галина, що прийшла підтримати цю ініціативу.

Додамо, Потяг Єдності провезе прапор України  через 12 областей. На кожній зупинці прапор підписуватимуть мешканці регіону.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності