Регіональний розвиток Львівщини: що і за скільки зробили

Регіональний розвиток Львівщини: що і за скільки зробили

Загалом реалізували 40 проєктів на понад 122 млн гривень.

Минулого року на Львівщині реалізували 40 проєктів регіонального розвитку на понад 122 млн гривень.

Найбільше коштів виділили на придбання спеціалізованої техніки для комунального підприємства "Сколівське ВКГ" - 4,7 млн гривень.

Додатково 4,5 млн гривень отримав Бориславський заклад загальної середньої освіти № 1. Кошти виділили на реконструкцію покрівлі. На будівництво каналізаційних мереж в с. Солонка виділили 4,4 млн гривень, а на реконструкцію каналізаційних споруд в смт Новий Яричів – 4,4 млн гривень.

“Торік вперше реалізовували Конкурс проєктів регіонального розвитку 2021, тож 97 % втілених проєктів - це гідний результат. Зазначу, зараз триває прийом проєктів регіонального розвитку на 2022 рік, тому запрошуємо активних представників громади долучатись”, - розповів перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Андрій Годик.

Також серед найбільших проєктів регіонального розвитку торік був капітальний ремонт будівлі дитячого садку в с. Бабина, що у Самбірському районі. На цей проєкт виділили 4 млн гривень.

Загалом фінансування відбувалось із кошт обласного бюджету – 58,2 млн грн, місцевого – 62,1 млн грн та інших джерел – 2,1 млн грн.

Окрім того, з обласного бюджету були виділені кошти на проєкти співробітництва територіальних громад. Так, 2,6 млн грн виділили запровадження системних підходів до питань благоустрою та санітарної очистки на території населених пунктів Добромильської та Бісковицької територіальних громад Самбірського району.

Стрийський район отримав 3 млн гривень на придбання та монтаж комплектів відеоспостереження у населених пунктах Тростянецької та Розвадівської громад.

Нагадаємо, Lviv.media розповідало, що торік галузь культури Львівщини отримала 288 млн гривень. Гроші використали на фінансування установ та закладів культури обласного підпорядкування. Зокрема, театрально-концертні організації отримали 129 млн гривень підтримки.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності