На Львівщині презентувати додаток для туристів "Lviv Travel Guide"

На Львівщині презентувати додаток для туристів "Lviv Travel Guide"

У ньому іноземні туристи зможуть дізнатися про місця, які можна відвідати

На Львівщині презентували додаток  "Lviv Travel Guide". У ньому іноземні туристи зможуть дізнатися про місця, які можна відвідати в місті та в межах області.  Розробили застосунок на замовлення управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації.

Додаток матиме три основних розділи: дім, карта, налаштування. На головній сторінці користувач зможе знайти для себе корисну інформацію відповідно до категорій: кафе та ресторани; готелі та оренда житла; оздоровлення та медичні послуги.

Той чи інший заклад користувач додатку зможе знайти на карті. Заклади різних категорій маркуватимуть іншими кольорами, аби спростити сприйняття інформації. Наприклад, ті, що належать до сфери харчування — червоним, а готелі — синім. Також у додатку можна буде знайти контактну інформацію про заклад, його соціальні мережі.

Крім того, у розділі налаштування можна буде змінити інтерфейс та мову. Розробники  передбачили українську, англійську та арабську мови.

Додамо, зараз додаток на стадії розробки. У ньому планують додадуть можливість користувача залишати відгуки про відвідане ним місце чи заклад, ставити оцінки.

Спершу "Lviv Travel Guide" буде доступний для користувачів айфонів, а завантажити його можна буде в App Store. Він не потребуватиме авторизації користувача.

Остаточно презентувати застосунок планують наступного тижня.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності