Укрзалізниця запускає потяг зі Львова до Коломиї

Укрзалізниця запускає потяг зі Львова до Коломиї

Їздитиме він з 28 лютого

Укрзалізниця призначає новий експериментальний потяг Львів – Тернопіль – Чернівці – Коломия. Їздитиме він вже з 28 лютого, повідомляють у пресслужбі компанії.

Їздитиме потяг лише у будні дні. Зі Львова потяг вирушатиме о 07:17, з Тернополя о 09:10, з Чернівців о 13:33 та прибуватиме до Коломиї о 14:34.

У зворотному напрямку потяг відправлятиметься з Коломиї о 16:03, з Чернівців о 17:12, з Тернополя о 21:38 та прибуватиме до Львова о 23:27.

Новий залізничний маршрут з'єднуватиме обласні центри Галичини та Буковини з містами Чортків, Заліщики, селищем Кострижівка, станцією Стефанешти та іншими пунктами. Відстань зі Львова до Чернівців новий потяг долатиме за трохи більше ніж 6 годин.

"Маршрут обслуговуватиме комфортабельний тривагонний поїзд ДПКр-3 2021 року виробництва", - розповідають в Укрзалізниці.

Нагадаємо, на Львівщині планують відновити євроколію зі Львова до Варшави через Рава-Руську. Відповідний проєкт обговорили вчора у Львівській облдержадміністрації.

В межах реалізації проєкту необхідно капітально відремонтувати євроколію довжиною вісім кілометрів, а також провести ремонт залізничного вокзалу у Рава-Руській.

Розробку проєктно-кошторисної документації коштуватиме близько 4 млн гривень. Роботи з будівництва євроколії коштуватимуть 100 млн гривень

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності